matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wierzcholek paraboli
Ala:
Wierzcholek paraboli ktory jest wykresem funkcji f(x)=−1/4x
2
+c ma wspolrzedne: A.W=(0,9) B.W=(0,4) C.W=(9,0) D.W=(0,6) POMOCY
31 mar 10:01
Nikka:
a we wzorze funkcji na pewno jest litera c ?
31 mar 11:13