matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log.
paula91:
a=log 25
4
+ log 4
4
. Wynika stad , że a= ?
30 mar 22:54
aga:
a=log(25
4
*4
4
)= log100
4
=log10
8
=8
30 mar 23:00
zajączek:
a= log25
4
*4
4
= log100
4
= 4log100= 4*2= 8
30 mar 23:01
paula91:
*
30 mar 23:03