| 23π | 17π | 5π | 11π | |||||
1.) U{tg | * cos | − sin | * cos | } <−−−−− Licznik | ||||
| 6 | 6 | 4 | 4 |
| 3π | 13π | 9π | π | |||||
{sin | * ctg | + tg | * ctg | −−−> Mianownik | ||||
| 4 | 6 | 4 | 3 |
| 23 | π | π | √3 | |||||
tg | π = tg(4π − | ) = − tg | = − | |||||
| 6 | 6 | 6 | 3 |
| 17π | π | π | √3 | |||||
cos | = cos(3π − | ) = − cos | = − | |||||
| 6 | 6 | 6 | 2 |
| 5π | π | π | ||||
sin | = sin(π+ | ) = −sin | = − U{√2]{2} | |||
| 4 | 4 | 4 |
| 11π | π | π | √2 | |||||
cos | = cos(3π − | ) = −cos | = − | |||||
| 4 | 4 | 4 | 2 |
| √3 | √3 | √2 | √2 | 1 | 1 | ||||||
* | − | * | = | − | = 0 | ||||||
| 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| 0 | |
= 0 | |
| .... |