matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
evii:
log
3
1
3
+log
3
1
9
+log
3
1
3
6
=
30 mar 19:15
Donia :
log
3
1/3 = −1 log
3
1/9 = −2 log
3
3 do którejśtam to własnie wartosc tej potęgi wystarczy dodać
30 mar 19:18
vvvv:
dzieki
30 mar 19:23
evii:
dziekiiiii
30 mar 19:23