matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
???:
punkt P=(2,3) dzieli odcinek AB na polowy. wspolrzedne punktu A wynosza (−1,4) oblicz wspolrzedne B
29 mar 17:02
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1750.html
21 sty 15:14
RaVi:
B=(x,y) (x−1)/2=2 x−1=4 x=5 (y+4)/2=3 y+4=6 y=2 B=(5,2)
27 lut 23:47