matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
pk:
Naszkicować wykresy funkcji a) y(x)= log2
1
x
b)y=log
2
x
2
rozwiąż 2logx + log(6−x
2
)=0 Naprawde błagam pomóżcie mi!
29 mar 15:26
Jack:
log
a
b
c
= c* log
a
b log
a
b + log
a
c = log
a
bc
1
=x
−1
x
29 mar 16:11