matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarymty
xyz Bardzo prosze o pomoc! :):
Naszkicować wykresy funkcji a) y(x)= log
2
1
x
b)y=log
2
x
2
rozwiąż 2logx + log(6−x
2
)=0
29 mar 08:59
xyz Bardzo prosze o pomoc! :):
proszę wytłumaczcie mi jak mam to zrobić
29 mar 09:05