matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aa
basiaa:
liczby a1=2
5
0 a2=2
5
1,ciag arytmetyczny.ile wynosi a8
?
28 mar 18:48
basiaa:
tam jest a1=2
5
0
a2=2
5
1
28 mar 18:50
basiaa:
/
?
28 mar 18:54
Jack:
policz różnicę tego ciągu a
2
−a
1
=r, potem policz a
8
=7r+a
1
28 mar 19:36