matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oo
kasia:
ciag okreslony jest wzorem an=−7n+100.najmniejszy dodtani wyraz ciagu wynosi
? i ma wyjsc 2
28 mar 16:57
kasia:
pomocy
28 mar 17:01
kasia:
28 mar 17:15
kaz:
−7n+100>0 dla n=14 a
n
=2
28 mar 17:24
kasia:
dziekuje
28 mar 17:27