matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóż pilne!
kasia;):
Oblicz pole figury ograniczonej prostymi o równaniu: a) y= −x−2, y=
1
2
x−
1
2
, y= −
1
3
x−4
2
3
27 mar 16:29
kasia;):
proszę pomóżcie mi
28 mar 10:59
kasia;):
28 mar 12:39