matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
???:
dlugosc krawedzi prostopdloscianu o krawedziach a=5,b=6, c=10 ile wynosi?
27 mar 16:04
M:
25 kwi 12:06
ala:
V= abc V= 300
25 kwi 12:11
Miś Uszaty:
Może o długośc przekątnej prostopadłościanu chodziło?
25 kwi 12:17