Dodawanie :D
Android protokolarny 3PO: Troszke, mi się pomieszało i niewiem jak dodawać/mnożyć pi

:
Jaki jest wynik tego działania?: 2π*36+2π*30
26 mar 20:29
Bogdan:
W nicku też Ci się pomieszało.
Ile jest 36 jabłek + 30 jabłek ?
26 mar 20:30
Android protokolarny 3PO: 2π*36+2π*30 = 66π ?
26 mar 20:35
Bogdan:
Nie, jabłko to 2π, a nie π
26 mar 20:39
Jack: 2π(36+30)=...
26 mar 20:40
Eta:
26 mar 20:41
Bogdan:
Dobry wieczór
Eto 
, sama widzisz, do jakiego poziomu trzeba się tu wznieść
26 mar 20:47
Eta:
Dobry wieczór
Bogdanie 
Ja dzisiaj wznosiłam się nieco wyżej

..... mycie okien
26 mar 20:53
Android protokolarny 3PO: 2π(36+30)=132 ?! ej no nie śmiejcie się dzisiaj nie jestem sobą
26 mar 21:04
Android protokolarny 3PO: 2π(36+30)=132π
26 mar 21:04
Eta:
26 mar 21:05