matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóźcie obliczyć
MIKA1mt:
10
6
+ 625
2
* 8
2
13*10
4
*8
26 mar 19:44
Bogdan:
(2*5)
6
+ (5
4
)
2
* (2
3
)
2
2
6
*5
6
+ 5
8
*2
6
=
=
13*(2*5)
4
*2
3
13*2
4
*5
4
*2
3
2
6
* 5
6
(1 + 5
2
)
5
2
* 26
=
=
= ......
13 * 2
7
* 5
4
13 * 2
26 mar 20:28