Plumm: POTRZEBUJE NA JUTRO PILNE


tgα+ctgα/2tgα-ctgα Jeżeli tgα-pierwiastek 3 / 3
c=2sinαcosα/sin
2α-cos
α, jeśli ctgα=3/5
1 gru 19:57
Emi:
Napisz wyraźnie to co w mianowniku w nawiasach

bo nie mogę rozczytać a to ważne ok
1 gru 20:15
Bucik: tgα+ctgα / 2tgα-ctgα Jeżeli tgα-pierwiastek 3 / 3
c=2sinαcosα / sin2α-cosα, jeśli ctgα=3/5
1 gru 20:31
Miki:
Kurcze


tgα+ctgα/(tgα) - ctgα tak

?
tgα+ctgα/(tgα-ctgα) czy tak

? oj dzieci dzieci
1 gru 21:13
Bucik: TAM NIE MA ŻADNEGO NAWIASU ALE DOBRA

DZIEKI WOGOLE ZA ZROBIENIE NIE MA CO
2 gru 07:05
karloz: matko - ale nerwowy ten bucik
2 gru 11:03