matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria - redukcja kątów
felek:
obliczyć cos 835 stopni i tg 835 stopni
25 mar 22:55
Eta:
cos835
o
= cos( 2*360
o
+115
o
)= cos 115
o
= cos( 90
o
+25
o
) = −sin25
o
25 mar 23:02
klaudia:
cos106o
3 paź 18:20