matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
motka54:
wykresem funkci f jast zbior wszystkich punktow nalezących do odcinka AB lub CD gdzie : A=(−2,4) B=(1,2) C=(4,1) D=(7,6) Jaka wartosc funkcja fprzyjmuje dla argumentu 4
24 mar 23:37
aga:
f(4)=1
24 mar 23:39