hmm
Olka : Liczba 240*420 jest równa ?
24 mar 23:19
Jack: wskazówka: 420=22*20=240
24 mar 23:21
aga: 240*(22)20=
=240*240=
=280
24 mar 23:21
wiktor: 240*(22)40=240*280=2120
24 mar 23:23
Jack: ta...
24 mar 23:24
wiktor: ups pomyliłem się
24 mar 23:24
aga: wiktor, pomyliłeś się z tą 4o stką
24 mar 23:25
Olka: odp sa takie a440 b450 c860 i d8800
24 mar 23:26
Olka:
24 mar 23:26
aga: a
24 mar 23:28
wiktor: to chyba a
24 mar 23:28
wiktor:
24 mar 23:28
Olka: tylko ze jak to wyszlo musze obliczyc
24 mar 23:28
aga: 280=(22)40=440
24 mar 23:29