matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Marlena:
przekątna prostopadłościanu o wym 3x4x5 ma długość?
24 mar 22:40
Eta:
d=
√
a
2
+b
2
+c
2
=........ dokończ
24 mar 22:41
Marlena:
ok
24 mar 22:43
Marlena:
√
50
a to jest ?
24 mar 22:45
Jack:
25*2
24 mar 22:47
Eta:
d=5
√
2
[ j ]
24 mar 22:49