proste o równaniach y=-4x-1 i y=a2x 5 są prostopadłe. Wyznacz a
Patryk : proste o równaniach y=−4x−1 i y=a2x+5 są prostopadłe. Wyznacz a
24 mar 17:47
Karolina: y− −14x .......
y=14........
24 mar 17:52
Patryk : ale potrzebuje całość wyliczeń

!
24 mar 17:53
24 mar 17:55
Tomek.Noah: Grzeczniej

a*c=−1
a=−4
c=?
−4*c=−1
24 mar 17:55
Patryk : ok inaczej miało to zabrzmiec

z góry dziekuje
24 mar 17:56
Patryk : tylko tomk ja potrzebuje a .. a nie c wyznaczyc
24 mar 17:57
Tomek.Noah: hehe no to za miast c daj a i masz to jest to samo
c*a=−1
c=−4
a=?
−4*a=−1
24 mar 17:58
Godzio: a w przykładzie nie jest przypadkiem a2 ?bo tak mi się zdawało po zapisie a2
24 mar 18:00
Tomek.Noah: wszelkie bledy prosze kierowac do tego co pisal polecenie
24 mar 18:01
Patryk : noo owszem chodzi o a do kwadratu
24 mar 18:01
Patryk : noo owszem chodzi o a do kwadratu
24 mar 18:01
Tomek.Noah: aa to Godzio zorbil poprawnie
24 mar 18:02
Patryk : jeszcze raz Sory za błąd
24 mar 18:05