matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż że prosta y=-2x-1 jest styczna do okręgu (x-3)2 (y 2)2=5
Patryk :
wykaż że prosta y=−2x−1 jest styczna do okręgu (x−3)2+(y+2)2=5
24 mar 17:46
Godzio:
https://matematykaszkolna.pl/forum/45098.html
24 mar 18:01