| √240 * (3,1)22 | ||
14 < | < 14 * (43)22 * | |
| 622 |
| 220*(3,1)22 | |
| 622 |



?
| ||||||||||
=
| ||||||||||
| 222*322 |
| 220 | 31 | 1 | ||||
= | *( | * | )22=
| |||
| 222 | 10 | 3 |
| 31 | ||
=2−2*( | )22=
| |
| 30 |
| 1 | 1 | |||
= | *(1 | )22 | ||
| 4 | 30 |
| 220*(3,1)22 | (3,1)22 | |||
środek | = | |||
| 322*222 | 322*22 |
| (3,1)22 | 1 | 31 | 1 | |||||
= | * | = ( | )22* | |||||
| 322 | 22 | 30 | 4 |
| 31 | 1 | 1 | ||||
( | )22* | > | ||||
| 30 | 4 | 4 |
| 31 | 1 | 4 | 1 | 40 | 1 | |||||||
( | )22* | < ( | )22* | = ( | )22* | |||||||
| 30 | 4 | 3 | 4 | 30 | 4 |