matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
???:
podaj liczbe odwrotna do liczby a=2
2
3
−2,1*
8
21
23 mar 19:56
madzia_13:
a=
8
3
−
21
10
*
8
21
a=
8
3
−
4
5
a=
40
15
−
12
15
a=
28
15
Liczba odwrotna do
28
15
to
15
28
.
23 mar 22:02