matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
XxX:
pole trojkata rownobocznego ktorego wysokosc jest o 1cm krotsza od boku ile jest rowne?
23 mar 16:16
Tomek.Noah:
H+1=a
a
√
3
H=
2
a
√
3
+1=a
2
a
2
√
3
P=
4
i tyle
23 mar 16:20