matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Basia:
Nie wiem dlaczego ale nie mogę nic napisać w Twoim okienku -x≥0 czyli x≤0
√
-0
=
√
0
=0
√
-(-1)
=
√
1
=1
√
-(-4)
=
√
4
=2 itd. wykres
√
-x
jest symetryczny do wykresu
√
x
względem osi OY
30 lis 14:20