matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pola
grażka:
jaki jest obwód kwadratu,w którym przekątna jest o 2 razy dłuższa od boku?
23 mar 07:19
M:
25 kwi 13:10
M:
18 maj 17:12
MAX:
a
√
2
= a + 2⇒ a=2/(
√
2
−1) Ob = 4a = 8/(
√
2
−1)
18 maj 17:42