matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz logarytm
opon:
4
l
o
g
2
3
+
3
l
o
g
1
6
2
21 mar 19:17
krokus:
1
3
3log
16
2=3*
log
2
2=
4
4
4
log
2
3
*4
3/4
= 2
log
2
9
* 2
3/2
= 9*
√
8
= 9*2
√
2
= 18
√
2
22 mar 00:31