matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
radek:
a= log 25
4
+ log 4
4
Pomozcie
21 mar 17:55
kalafiorowa:
a= log25
4
+ log4
4
= log25
4
*4
4
= log(25*4)
4
= log100
4
= log10
8
=8
21 mar 17:59
radek:
dziekuje slicznie
21 mar 18:07