matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy :(
Roksana:
3
√
4
* 16 * 1\
√
2
21 mar 17:46
Roksana:
jak zapisac to w postaci potegi 2 ? ? ?
21 mar 17:47
kalafiorowa:
1
√
2
2
1
2
=
=
=2
−
1
2
√
2
2
2
3
√
4
=
3
√
2
2
=2
2
3
16=2
4
21 mar 17:54