matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektory
paula:
Nie moge poradzic sobie z wyznaczeniem plaszczyzny z 3 punktow. A=(1,0,−1) ; B=(2,−1,1) ; C=(−1,1,2).Doszlam do momentu x=1+s−2t ; y=0−s+t ; z=−1+2s+3t i nie wiem co dalej.Bardzo prosze o pomoc.
21 mar 17:46