BMM: Mam takie podane polecenie: naszkicuj zbiory A i B a nastepnie wyznacz iloczyn A i B:
A={(x,y): y<-/x/+2 i y>0}; B={(x,y) y>x
2; C={(x,y) y</x-4/
z rysunkiem dam rade, ale nie mam pojecia jak te nierownosci rozwiazac...

i w zwiazku
z tym prosze kogos o pomoc... Z gory dzieki WIELKIE
28 lis 21:08
Lucyna-t: Iloczyn to wspólna czesc, więc nie musisz nic rozwiazywac, tylko zacieniuj nierównośc naw
układzie wspólrzędnych kazda innym kolorem i wspolna czesc, to rozwiazanie czyli iloczyn
28 lis 23:44