matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Arletka:
1.Przekatne rownolegloboku ABCD,gdzie A=(0,4),B=(−1,−6),przecinaja sie w punkcie S=(−4,2).Oblicz wspołrzedne wierzcholków C i D.
21 mar 16:50
Arletka:
prosze o pomoc....
21 mar 17:19
Arletka:
:(
21 mar 17:49