matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sandra:
rozwiązaniem równania 3x=2+
√
5
jest?
21 mar 15:26
kiełbasa:
2+
√
5
x=
3
21 mar 15:27
gfhhhfgdhfhdfh:
3x = 2+
√
5
/;3 x = 2 +
√
5
21 mar 15:29
sandra:
prawidlowa odp. to
3+
√
15
2
i nie wiem jak to zrobic zeby tak wyszło
21 mar 15:41