matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
DLA jakiej wartości parametrów p proste o równaniach3x-4y 5=0 i(2p 1)x-y 3=0 są:
krzyś:
DLA jakiej wartości parametrów p proste o równaniach3x−4y+5=0 i(2p+1)x−y+3=0 są: A.równoległe b.prostopadłe
21 mar 13:13