matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie
RedSun:
Rozwiąż równanie
√
x
2
−6x+9
=5
21 mar 12:42
Lachu:
|x−3|=5 x−3=5 v x−3= −5 x=8 v x=−3
21 mar 12:44
tom:
chyba −2 będzie lepiej
chochlik taki...
21 mar 12:48
Lachu:
hahaha
no tak
za szybko dzieki tom
21 mar 12:49