matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Help
Rumcus:
oblicz x= sinα * cos β + cos α * sinβ wiedząc że sin α =
4
5
i sin β =
12
13
oraz α i β należą (0,
π
2
)
21 mar 08:00
Rumcus:
help
21 mar 11:22
Jack:
skorzystaj z jedynki tryg. dla osobno sinα i sinβ
21 mar 11:51