matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bryły
ona16:
Jak narysowac siatkę ostrosłupa prawidłowego czworokątnego o polu całkowitym 25
√
3
? Pomóżcie
20 mar 13:57
driver:
a
2
√
3
P
c
=4*
=a
2
√
3
=25
√
3
⇒a
2
=25⇒a=5
4
20 mar 14:04