matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
patrycja:
jak narysowac wykres tej funkcji? y=
√
x
2
− 6x + 9
+ |x−1|
20 mar 13:32
driver:
√
x
2
=IxI,
√
x
2
−6x+9
=
√
(x−3)
2
=Ix−3I y=Ix−3I+Ix−1I
20 mar 13:56