położenie okręgów
ina: okrąg o środku w punkcie O(0,2) jest styczny do prostej L:x=2, a okrąg o środku w punkcie
S(4,0) jest styczny do prostej K:y=4. Oblicz promienie tych okręgow oraz odległość między ich
środkami. Określ wzajemne położenie tych okręgów
20 mar 11:31
ina: położenie okręgów ina: okrąg o środku w punkcie O(0,2) jest styczny do prostej L:x=2, a okrąg o
środku w punkcie S(4,0) jest styczny do prostej K:y=4. Oblicz promienie tych okręgow oraz
odległość między ich środkami. Określ wzajemne położenie tych okręgów
20 mar 14:55
kladia: położenie okręgów ina: okrąg o środku w punkcie O(0,2) jest styczny do prostej L:x=2, a okrąg
o
środku w punkcie S(4,0) jest styczny do prostej K:y=4. Oblicz promienie tych okręgow oraz
odległość między ich środkami. Określ wzajemne położenie tych okręgów
6 lut 10:31