matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosta
GEOMETRIA ANALITYCZNA! PILNE!:
Proste o równaniach y=3x+1 i y=6x−1 przecinają sie w punkcie?
18 mar 20:07
Luigi:
3x+1=6x−1 3x−6x=−1−1 −3x=−2 / : (−3)
2
x=
3
18 mar 21:17
GEOMETRIA ANALITYCZNA! PILNE!:
dzieki
18 mar 21:19