...
Madzia : Wyznacz równanie osi symetri trapezu równoramiennego o wierzchołkach
A= (−1, −2)
B= (4,3)
C= (2 12 , 2 12 )
D= (−12, −12)
18 mar 18:33
Cinu: pomóż ktos

ja odrazu zrozumie.
18 mar 18:47
Ela :
18 mar 18:57
Cinu: tylko powiedz jak
18 mar 19:11
Cinu: help
18 mar 19:21
Cinu: jak to zrobic?


nie pamietam a to mialem, sorry za spam ale ciekawosc >
18 mar 19:33
abc:
wyznacz środki podstaw S
1 i S
2
i napisz równanie prostej S
1S
2
18 mar 19:36
Cinu: Sab (32, 12)
Scd (1, 1)
teraz podstawic do y=ax+b?
18 mar 19:52
Cinu: HELP
18 mar 20:18
Cinu: bede spamowac puki ktos nie odpisze, sorry ale trace juz cierpliwosc
18 mar 20:28
Cinu:
18 mar 21:09