matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak wyliczyć iloczyn tych zdarzeń?
misiek:
Jak obliczyć iloczyn tych zdarzeń? P(A`)=0,4, P(B)=0,7 A∪B = Ω
18 mar 18:32
misiek:
trochę mi się spiecha proszę o odpowiedź
18 mar 18:50
misiek:
18 mar 18:51