matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile wynosi suma współczynników wielomianów M(x)=(x^3-3x 1)
Sandra:
ile wynosi suma współczynników wielomianów M(x)=(x
3
−3x+1)
17 mar 18:55
M:
25 kwi 15:06
Miś Uszaty:
S
w
=W(1) S
w
=1
3
−3*1+1= 1−3+1=−1
25 kwi 15:17