matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz rownanie okregu
Gabi:
dany jest okrąg o równaniu o: (x−3)
2
+(y=1)
2
=7. wyznacz rownanie okregu o
1
bedacego obrazem ok osiowej wzgledem prostej k, jesli k: x−4=0
17 mar 18:12
Gabi:
bedacego obrazem okregu o w symetrii osiowej*
17 mar 18:28