ile to jest
Pati: √200 =
17 mar 18:07
michał kas : 10√2
17 mar 18:09
michał kas : √200=√100*2=√100*√2=10√2
17 mar 18:10
Teta:
tyle √100*2= √100*√2= 10*√2
zapytam: czy Ty jesteś maturzystką?
17 mar 18:11
grander: i po co to robiłaś przecież zrobiłem ?
17 mar 18:12
Teta:
Na przyszłość podaj informację : "podpowiadam" , "rozwiązuję" "pomagam" .......
17 mar 18:13
Pati: nie jestem
17 mar 18:14
Pati: dawno zdawałam maturę a siostra chce żebym pomogła jej rozwiązać zadania a nigdy nie kumalam
pierwiastków najgorsze co może być z matmy
17 mar 18:16
charli3167: √200=√4*√50=2*√50=2√50
22 mar 21:47
Dziaku: √200 = √25*√8 = 5√8
22 mar 21:54