matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
tuk:
przedstaw za pomoca pierwiastka liczbe 720
17 mar 17:39
driver:
720=9*80=
√
81
*80 720=10*72=
√
100
*72 720=20*36=
√
400
*36 720=8*90=
√
64
*
√
8100
720=
√
518400
,....... itd.
17 mar 17:55