matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
???:
wyznacz rownanie symertalnej odcinka o koncach A(−7,2) B(5,−6)
17 mar 17:20
M:
25 kwi 15:28
M:
18 maj 06:02
MAX:
S=[ (−7+5)/2 ; (−6+2)/2 ] = (−1; −2) prosta AB : y = (−2/3)x − 8/3 ; symetralna : y = (3/2)x − 1/2
18 maj 11:34