marjolus: A=<1;5> B=<4;8>
26 lis 21:17
Emi:
i co dalej jakie pytanko
26 lis 21:19
marjolus: ........................o----------o.....
.............o----------o........
----------1-------4--5-------8-→
taki rysunek ale zamalowane kolka?
i co dalej jak to zapisac?
26 lis 21:20
Emi: No tak

ale co masz obliczyć częśc wspólną sumę i roznicę
tych przedziałów przeczytaj dobrze pytanie

Bo ten rys przedstawia tylko przedziały
ale cos trzeba obliczyć musi być pytanie do zad. ok
26 lis 21:28
marjolus: wszystko to
robie po malu i wyszlo:
AuB<1;8>
AuodwrotnieB<4;5>
A-B<1;4)
B-A(;8>
CZY TO TAK?
26 lis 21:34
Emi:
Myśle,ze tak
A u B = <1, 8> na rys zaznacz izamaluj w 1 i 8
A n B = <4,5> podobnie zamalowane 4 i 5
A - B = <1,4) zamalowany w 1 i niezamal. w 4
B - A = (5, 8> niezamal. w 5 i zamalow. w 8
do kazdego zrób rys oddzielny, bo nie mogę Ci narys OK
26 lis 21:34
Emi:

tylko w ostatnim brakuje Ci 5
26 lis 21:35
marjolus: a no fakt zjadlam 5
26 lis 21:50
marjolus: podaj mi swoje gg jak bede miala problem to bede do ciebie pisala ok?
26 lis 21:50
Emi:
Ale my tutaj pomagamy ,bo i inni korzystają też

a tak byłabyś samolubem

i po to jest to forum OK

nie obraź sie

pisz i jak tylko to pomożemy
26 lis 21:53