matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Przemo :
Jeśli A= ( −
∞
; 3> zaś B= (−2; 0>, to A\ B jest równy: A. (−
∞
; −2> B. (−
∞
; −2> ∪<0;3> C. (0;3> D. (−
∞
; −2> ∪(0;3>
16 mar 20:52
wilga:
A \ B= ( −∞, −2> U (0, 3> ( bez 0 z −2 i z 3 ) odp: D)
16 mar 21:07