matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uu
basia:
punkty A=(1,9),B=(2,8).C=(3,7) nalezą do wykresu trójwyrazowego ciągu an ,suma kwadratów wyrazu ciągu an jest równa
?ma wyjść 194
16 mar 19:21
basia:
?
16 mar 19:22
basia:
pomocyy
16 mar 19:28
basia:
16 mar 19:38