matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania i nierówności - przekształcanie wzorów...
Yumi:
Rozwiąż równania. 0,2x+03=−0,5 0,4+0,25x=−2 2,1−0,3x=0,4x −1,5x−3=0,2x+6
1
−4=x−6
2
1
x−5=
x+1
3
x
1
−
=2
4
4
x
1
−3=x+
5
5
5
(x−1)=4
6
1
−
(−x−6)=−3
2
16 mar 18:54
abc:
ℙ≥∀≤≈≠≠△η∑⇔⊂∊δα
16 mar 19:13
abc:
............
16 mar 19:16
Wkurzony Anonim:
TO JEST ŻAŁOSNE. NIE CHCE WAM SIE ZADAŃ ROBIĆ. I PÓŹNIEJ TACY LUDZIE CHCĄ DOSTAWAĆ KASE ZA NIC ALBO STUDIOWAĆ NA POLITECHNICE. WSTYD, DZIECI MACDONALDA!
16 mar 19:21
MILKA:
DOBRE WKURZONY ANONIMIE. RACJA!
5 kwi 11:21
Xd:
Kopytko
14 gru 22:46